USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Назвали час зустрічі Героя Віктора Чопка

28 Березня 2016 21:02
Тіло волинського захисника Вітчизни Віктора Чопка зустрічатимуть завтра, 29 березня, о 8:00 ранку на Рівненському кільці, звідки попрямують на Цуманський пост.

Про це повідомив автомайданівець Віталій Гнатюк у Фейсбуці.

«Зустрічаємо нашого загиблого воїна, що поліг за мирне небо над нашими головами. Боєць 14-ї бригади Віктор Чопко з села Юнівка Локачинського району, що загинув 25 березня 2016 від ворожого російського снаряду. У загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

Зустрічаємось завтра, 29.03.16 о 08:00 ранку на Рівненському кільці та прямуємо на Цуманський пост для зустрічі колони. Маршрут слідування: Рівненське кільце, Цуманський пост, Луцьк, Собор.

Бій був коротким, але прицільним. Ймовірно, працювали професійні коректувальники. З протитанкової гармати ворог влучив в один з крайніх опорників 14 бригади. Шестеро хлопців отримали поранення різної важкості, а один військовий загинув. А у загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

Приїдьте для гідної зустрічі загиблого захисника Вітчизни!» - йдеться у дописі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, в результаті прицільного обстрілу бойовиків під Мар’їнкою загинув військовий 14 Володимир-Волинської бригади, ще 6 було поранено. У коментарі виданню читачі повідомили, що загинула найрідніша для них людина - Віктор Чопко з села Юнівка Локачинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus