USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Не купуйте горілку за 14 гривень, - закликають міліціонери

25 Червня 2010 15:52
На Волині з 24 травня по 17 червня тривала масштабна акція попередження виготовлення та продажу незаконної алкогольної продукції та тютюнових виробів – міліціонери дійшли висновку, що легальної горілки за 14 гривень не буває.

Про це пише ВГЗ УМВС.

За словами начальника сектору боротьби зі злочинами у фінансовій сфері УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області Юрія Смолянінова, такі злочини, як обіг фальсифікату є особливо актуальними для віддалених районів. Бо в обласному центрі дана продукція є менш розповсюдженою в обігу в офіційній торговельній мережі.

«Проблема в тому, що більшість «лівого» алкоголю з підпільних гуралень – то справжня отрута. Скільки людей уже загинуло через отруєння!», - кажуть міліціонери.

Наприклад, у Горохівському районі зафіксований випадок смерті одного громадянина після вживання фальсифікованих напоїв.

Загалом працівники міліції вилучили більше двох тисяч літрів спирту, три тисячі пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв, майже 4 тисячі 200 одиниць підроблених марок акцизного збору.

У жительки міста Ковеля, міліціонери виявили близько 50 тисяч пачок сигарет торгової марки «Філіп Моріс» та 896 літрів спирту. За даним фактом проти жінки порушена кримінальна справа.

Щоб захистити себе від фальсифікованої продукції, потрібно знати, як відрізнити ліцензійний товар від фальсифікату.

Звертати увагу потрібно на горілку, вартість якої нижча, ніж мінімально встановлена в державі.

Якщо вам пропонують купити пляшку горілки ціною 14 гривень або дешевше, то ця горілка однозначно не може бути виготовленою легальним підприємством, виробником. Розпізнати таку горілку ви можете за підробленою акцизною маркою, яка як правило виготовляється в підпільних умовах.

Також Юрій Смольянінов зазначив, що фактів реалізації брендових алкогольних напоїв або алкогольних напоїв, вартість яких перевищує 25 гривень, працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області ще не виявляли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ладомир Показати IP 25 Червня 2010 18:48
Че за абусурд? А за 15 шо купувати, закликають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus