USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не вірю, що провладні партії випустять ситуацію з-під контролю, - Кресак

17 Січня 2010 18:24
Голова Волинського відділення комітету виборців України під час чат-марафону на «Волинських новинах» розповів, що шість років тому голосування свідомо хотіли зірвати, але цьогоріч, на його думку такого не повториться.
 
«У 2004 році на Волині були спроби до розв’язання серйозних конфліктів на ДВК під час дня голосування. На те була воля провладних сил, котрі випустили політичну ситуацію із під контролю. На сьогодні я особисто не вірю у повторення подібних сценаріїв. Хоча майбутнє покаже», - зазначив Юрій Кресак.
Голова Волинського відділення КВУ вважає, що численні повідомлення від окремих політичних сил про нечесний перебіг голосування на Волині – це спроба самопіару і нічого більшого.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адвокат Показати IP 17 Січня 2010 19:33
Юра знає! він сам думав добре пропіаритись в команді кроліка Сени. Та ба обкакався. Будеш знати як на чуже заритися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus