USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незряча молодь повернулася з походу. ФОТО

5 Серпня 2010 16:57
З поліських лісів до Луцька повернулися учасники реабілітаційного табору «Подолаємо бар’єри в собі», який був організованим Волинським обласним осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії».

Подолавши всі труднощі, повністю виконавши програму, незряча молодь та молодь з глибокими порушеннями зору разом з волонтерами успішно завершила похідну естафету.

Нагадаємо, цей похід почався 26 липня і тривав 8 днів.

Табір склали 10 інвалідів із вадами зору і 10 волонтерів. Учасниками табору стали мешканці Волині, Києва, Харкова, Львова, Івано-Франківська, Закарпаття, наймолодшим учасникам – 11 років.

Учасник табору, голова обласного осередку «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук розповів, що за час походу учасники пройшли справжні випробовування. «Під час походу ми потрапили під велику зливу, врятуватися від якої було практично неможливо. Але навіть ця злива не стала на заваді походу і ми під дощовиками, босі під накриттям наметів пішли далі».
Учасники кажуть, що одні з найприємніших вражень залишив у них похід на човнах і байдарках.

«А ще нас приємно вразив теплий прийом голови Шацької РДА Володимира Найди і його заступника Сергія Пархом'юка. Вони нам організували автобус на Чорне озеро, де, власне, на нас чекала приємна гостина - уха і шашлики», - розповів Віталій Ткачук.










Довідково:

Реабілітаційний табір «Подолаємо бар’єри в собі» організований Волинським обласним осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії» за підтримки Волинської обласної державної адміністрації в особі Бориса Клімчука та Шацької ОДА в особі Володимира Найли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Puh Показати IP 6 Серпня 2010 08:42
З ціми хлопцями та дівчатами обіцявся Клімчук зустрітися, до себе запросити, на природі "пообщаться" и що, зустріч відбулась? Чи Найда від імені губернатора все організовував?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus