USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німці допомогли волинянам пожежним авто

4 Березня 2011 17:07
Благодійні організації німецького містечка Мюльталь та українського Іваничі допомогли волинським рятувальникам отримати новий пожежний автомобіль.
9 квітня мер Мюльталю приїде в Іваничі, аби особисто вручити повністю оснащений та справний автомобіль LF 16, - пише СіД.
Астрід Манес подарувала його місцевій організації «Vergiess-mein-nicht», яка заснована приватними особами і тісно співпрацює із селищем Іваничі, зокрема із партнерською дитячою молодіжною організацією «Незабудка».
Її керівник Сніжана Горбачук розповіла, що для того, аби транспортувати пожежне авто з Німеччини до Іванич, придумали оригінальну логістику.
Президент німецької організації Бернд Швайнфурт випадково дізнався, що український авіаперевізник «Antonov Airlines» регулярно здійснює авіаперевезення із Києва до Лейпцігу наймогутнішими літаками світу – AN 124.
Отож, 4 березня пожежний автомобіль Мюльталю очікують у Лейпцігу, а 6 березня о 13:00 «Антонов» вилітає до Києва.
Доправлять техніку з Києва до місця розмитнення у Нововолинську двоє працівників пожежної частини Іванич та Сніжана Горбачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 4 Березня 2011 17:59
Ще б цією машиною "спеціалісти"пожежники щоб робили б. А то будуть говорити, що немає бензину, чи ще чогось, ну як зазвичай вони працюють, поки не дотліє. Така показуха, нащо це все??????????????????????????
ІВАНИЧІВЕЦЬ Показати IP 4 Березня 2011 19:41
ОТО БУДУТЬ ПОЖЕЖНИКИ МАТИ НА ЩО БЕНЗИН СПИСУВАТИ ..АТО БІДНЕНЬКІ АЖ НА ДВА СЛУЖБОВИХ АВТО РОЗЖИЛИСЯ ....ХАБАРНИКИ ЗАЖЕРЛИСЯ...
GTR Показати IP 7 Березня 2011 20:39
Лейпциг-Нововолинськ ~ 1000 км Бориспіль-Нововолинськ ~ 550 км А розцінки на доставку літаком немаленькі. Та й поки довезуть з Борисполя - кожен даєць по дорозі зупинятиме.
Володимир Показати IP 21 Квітня 2012 00:12
Вам, не соромно обливати брудом всіх?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus