USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ноу-хау контрабандистів: товари перекидають через кордон

16 Грудня 2009 10:08
Волинські порушники кордону вигадали новий спосіб транспортування нелегального товару через рубіж із Білоруссю. Ноу-хау просте: навіщо перетинати кордон, якщо можна перекинути його через прикордонну межу своїм спільникам на тому боці.
 
Свідками контрабандної новизни стали білоруські прикордонники Малоритського району, які патрулюють межу із Ратнівський районом на Волині. Вчора вартові затримали на лісовій дорозі за 700 метрів від українсько-білоруського кордону автомобіль «Ауді». Водій зупинив авто, вибіг із салону і втік у ліс, покинувши машину.
 
Як інформує прес-служба Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь, у легковику прикордонники знайшли шість величезних господарських сумок із трикотажними виробами та взуттям. Також у багажнику іномарки лежало 11 рулонів тканини.
 
Згодом з’ясувалося, перевізник контрабанди отримав товар від посередників на волинській стороні. Імовірно, жителі села Самари або навколишніх сіл принесли сумки до кордону. Щоб не ризикувати, вирішили взагалі не ступати на білоруську землю. Розмахнулися і перекинули сумки через межу. Пішли геть. А за кілька хвилин товар підібрав білорус-водій «Ауді».
 
Прикордонники з’ясували, що іномарка чоловіка-контрабандиста належить жительці міста Бреста. Триває слідство у справі. Водночас, білоруси повідомили волинських вартових про ймовірних українських посередників контрабандиста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 16 Грудня 2009 10:17
видумка, яка підкріплена можливісю добре поживитись йде швидко вперед. Владі все ще не вдалося держкордон поставити на замок як це було в часи СССР
seal Показати IP 16 Грудня 2009 15:47
Скоро ще й підземні ходи почнуть копати. Або катапульти ставити (і більшу сумку можна перекинути, і полетить вона далі). Чого тільки народ не придумає, щоб мито не платити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus