USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинські ливарники отримали замовлення із зони АТО

24 Липня 2014 12:00
Замовлення для військових нововолинські ливарники отримали від української оборонної промисловості ще на початку розгортання АТО, - інформує «Волинь-нова».

Окрім того, вони постачають продукцію вітчизняним підприємствам машинобудівної, металургійної, вуглевидобувної, вуглезбагачувальної та інших галузей.

Зараз нововолинські ливарники виготовляють запчастини до танків та нового вітчизняного БТРа.

За співвідношенням ціни та якості їхня продукція є затребуваною на ринку. До речі, робітник цього підприємства і ще один житель шахтарського міста, який працює у ТзОВ «Горсталь», воюють на Сході України. Їм адміністрація заводу придбала бронежилети та інші необхідні речі.

Раніше повідомлялося, що на Волині шукають майстрів, які могли б відремонтувати військову техніку для бійців 51-ої бригади й 1-ого батальйону тероборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus