USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обласний прокурор пішов у семінарію. ФОТО

17 Березня 2010 09:03
Прокурор Волині Андрій Гіль вперше серед своїх попередників за всю історію прокуратури пішов до семінарії – там прочитав роз’яснювальну лекцію серед студентів Волинській духовній семінарії УПЦ.
Просвіщати бурсаків обласного прокурора запросив керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

Ректор семінарії протоієрея Сергій Ющик організував зустріч посадовця із кількома групами вихованців духовного закладу, які особливо цікавляться правом.

Під час лекції Андрій Гіль роз’яснив слухачам методи діяльності прокуратури, її систему, галузі та повноваження.

Разом із студентами до слухання лекції долучилися викладачі семінарії.

Також Андрій Іванович відповів на багаточисленні питання студентів - загального та приватного характеру,- інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

«Ця лекція дала змогу вихованцям семінарії стати більше обізнаними в діяльності даного органу державного управління. А це в майбутньому допоможе їм у пастирській діяльності та у відношенні з відповідними органами. Це ще раз вказує на важливість та корисність лекцій такого характеру», - зазначив ректор семінарії отець Сергій.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дохтор Показати IP 18 Березня 2010 15:48
Скоро Гіль за стіл не влізе.Ото розпасся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus