USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облрада покінчить із мордуваннями індивідуальних забудовників

10 Лютого 2010 16:04
Напередодні чергової сесії Волинської облради постійна комісія з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства вирішила спростити процедури отримання дозвільних документів на здійснення індивідуального будівництва.
За інформацією заступника начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Якима Сеника, пропонується змінити розділ Регіональних правил забудови Волинської області. Вони прийняті рішенням облради від 24 вересня 2002 року.
З його слів, зміни запропоновані задля спрощення процедури отримання дозвільних документів на здійснення індивідуального будівництва в селах, селищах та містах районного значення.
Постійна комісія рекомендувала сесії облради затвердити зміни, пропоновані профільним управлінням. Крім цього, комісія запропонувала винести на розгляд сесії Рекомендації щодо погодження прийняття в експлуатацію приватних будівель в межах сіл, селищ, міст Волинської області.
Комісія розглянула і підтримала клопотання голови Старовижівської райради Бориса Смілого про виділення з обласного бюджету 50 тисяч гривень на завершення газифікації сіл Борзова, Мельники, Нова Вижва, Рудка, Хотівель Старовижівського району.
Члени комісії також заслухали інформацію щодо проекту Програми економічного і соціального розвитку області на 2010 рік. Рекомендували винести його на обговорення сесії, настояли на тому, щоб окрім начальника головного управління економіки ОДА співдоповідачами по цьому питанню були керівники інших галузевих управлінь, - інформує прес-служба обласної ради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧП Показати IP 11 Лютого 2010 08:29
Потрібно не зміни вносити у ці застарілі і недолугі Регіональні правила забудови Волинської області, а розробити нові, які б відповідали чинному містобудівному законодавству.Адже, ще багато положень старих правил є недоречними, а частина взагалі не відповідає здоровому глузду. Від цього страждають не так забудовники, як головні архітектори районів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus