USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облрада пише листи про тролейбусників, мови і податки

29 Жовтня 2010 11:05
Волинська облрада 29 жовтня під час сесії прийняла повторне звернення до уряду та Верховної Ради щодо недопустимості прийняття нового проекту Податкового кодексу та запровадження двомовності в Україні.
Це вже не перше звернення облради з приводу Податкового кодексу. Раніше депутати вже зверталися щодо неприпустимості прийняття кодексу, оскільки він суттєво утискає права малого та середнього бізнесу.
Тоді профільні комітети і рада висунула ряд пропозицій щодо покращення норм Податкового кодексу, проте не всі були враховані.
«Чому повторне? Ми хочемо прихилити увагу до звернення. Перший раз ми звернулися, а вони (центральні органи влади – «ВН») не кують не мелють. Гриф «повторно» приверне їх увагу. Чому влада не реагує?» - коментував голова облради Анатолій Грицюк.
Також облрада прийняла звернення до центральних органів влади щодо недопущення прийняття закону про двомовність в Україні і необхідність фінансування з боку держави Луцького підприємства електротранспорту.
Такі рішення підтримали 44 депутати з 47 присутніх. Сесійних зал був наполовину порожній, багатьох депутатів не місцях не було.
«Якщо у нашому суспільстві, де ми заявляємо, що будуємо демократичну незалежну державу, але першими особами держави є гниди, які нищать українську мову, роблять, аби депутати не приїжджали на сесію, аби скомпрометували представницький орган – то судді їм волиняни і український народ і Бог», - прокоментував ситуацію Грицюк.
За словами Грицюка, на сесію не з’явилися керівники облдержадміністрації, яких запрошували. Зокрема, був відсутній і голова, а заодно і депутат облради Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жан Показати IP 29 Жовтня 2010 11:15
а клімчук крутився в кулуарах)))
Доміно Показати IP 29 Жовтня 2010 16:35
Клімчук ксерить бюлетені )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus