USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Облрада віддала дітям одноденний заробіток

1 Червня 2010 11:07
Працівники виконавчого апарату Волинської обласної ради пожертвують дітям-сиротам три з половиною тисячі гривень.

Про це інформує прес-служба облради.

Державні службовці пожертвують гроші у вигляді свого одноденного заробітку з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який святкуємо 1 червня.

У такий спосіб апарат обласної ради долучився до традиційної благодійної акції - телерадіомарафону «Поспішаймо робити добро», який триватиме в Луцьку впродовж 1 червня.

Метою акції є привернення уваги громадськості, бізнесових кіл до проблем сирітства та бездоглядності.

«До акції долучився виконавчий апарат обласної ради. На розрахункові рахунки обласного відділення Дитячого фонду України та Всеукраїнського фестивалю духовної пісні «Волинський благовіст» працівники найвищого представницького органу краю в рівних частинах переказали одноденний заробіток», - керівник прес-служби облради Костянтин Лоцман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus