USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Працівники Луцького зоопарку передали одноденний заробіток на потреби ЗСУ

14 Жовтня 2022 20:44
У День захисників і захисниць України працівники Луцького зоопарку передали одноденний заробіток – а це понад 16 тисяч гривень – волонтерському штабу «Ангар».

Про це повідомили на сторінці звіринцю у Фейсбуці.

«Яке ж свято без подарунка? Тим паче, сьогоднішнє.

Тож на знак глибокої вдячності усім нашим захисникам та захисницям директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко передала одноденний заробіток колективу у сумі понад 16 тисяч гривень волонтерському штабу «Ангар».

Знаємо, що вони хоч на що кошти спрямують, результат один – смерть ворогам!

Читати ще: Круте фото в обмін на донат: луцькі волонтери закликають небайдужих долучитися до благодійної акції

Тому до щирого словесного привітання додаємо дію – черговий матеріальний внесок у перемогу. Наші працівники у багато способів долучаються до допомоги ЗСУ, а одноденний заробіток колективу ми спрямовуємо на потреби воїнів з березня 2022.

Переможемо, відбудуємо, заживемо у своєму прекрасному спільному домі! Наразі ж – ще раз зі святом, захисники та захисниці! Дякуємо, що зберегли Україну і звільняєте її землі ціною вашого здоров'я і життя! Обіцяємо й надалі максимально долучатися до допомоги на Перемогу!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus