USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Перед Новим роком черг біля вокзальних кас не буде

16 Грудня 2009 12:11
Волинські пасажирські перевізники запевняють волинян, що напередодні новорічних свят не буде ажіотажу біля квиткових кас на залізничних та автобусних вокзалах. Для швидшого обслуговування пасажирів транспортники відкриють допоміжні каси.
 
За словами начальника залізничного вокзалу станції «Луцьк» Ірини Бас, порівняно з минулим роком кількість пасажирів залізниці значно зменшилася.
 
«Сьогодні перед касами стоять одна-дві людини. Коли торік туристичні організації попередньо до новорічних свят замовляли по 400 місць. А школи та університети бронювали місця на цілі групи. На жаль, нині жодного подібного замовлення не маємо», - скаржиться начальник вокзалу.
 
Як наслідок, потреба у додаткових вагонах наразі не виникає. Тільки після свят, враховуючи від’їзд студентів, можливо з’явиться попит на квитки до Києва та Москви.
 
Усього на вокзалі щоденно працює почергово дві каси. Є також міжнародна каса, проте вона зачинена вже кілька місяців. За словами залізничників, її закрили, бо немає пасажирів, які виїжджали би за кордон.
 
Начальник центральної автостанції №1 Ігор Модла зазначив, що їх пасажиропотік знизився ще із жовтня. На питання журналістів, чи будуть запроваджені нові маршрути, начальник автовокзалу відповів: «якщо кількість білетів попереднього продажу до свят буде великою, то адміністрація все ж запровадить резервні автобуси».
 
Зважаючи на дефіцит пасажирів, сьогодні адміністрація автостанції сподівається хоча би виконати звичний план із перевезення. Всього, за словами Ігоря Модли, кожного дня від автостанції відправляються в різні напрямки близько 700 автобусів.
 
Щоденно на автостанції працює 4 квиткових каси. Перед святом Миколая, 18 грудня, планується відкрити ще дві додаткові каси. Також квитки можна бронювати попередньо. Проте їх необхідно забирати із кас мінімум за годину до відправлення автобусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 14:34
До Тані: однак по кілометровим чергам на кордонах цього не скажеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus