USD 39.80 40.07
  • USD 39.80 40.07
  • EUR 39.85 40.07
  • PLN 9.85 10.00

Перед від’їздом з Анталії «Волинь» познущалася над узбеками

15 Лютого 2010 15:52
У п’ятницю ФК «Волинь» зіграла останній спаринг другого навчально-тренувального збору. Потому волиняни вилетіли додому, щоб за тиждень повернутися до Туреччини.
У останньому матчі суперниками луцького клубу був аутсайдер узбецького чемпіонату – «Машал» (Мубарек). На перший тайм звітної зустрічі тренери волинян виставили дещо експериментальний склад.
Попри перевагу підопічних Віталія Кварцяного у середині поля, до взяття воріт справа так і не дійшла. Справжніх гольових моментів обидва суперники створили обмаль. На 12-й хвилині Євгену Павлову вдалося забити гол з подачі Пічкура. Але арбітр визнав волинського форварда «поза грою».
Непоганий момент був у Павлова на 19-й хвилині. Після подачі одного з новачків «Волині», добре знайомого луцьким уболівальникам, Євген чітко пробив прямо в рамку. Та у цьому епізоді просто фантастично зіграв воротар узбеків, перевівши м’яч на кутовий.
Ще одну 100-відсоткову нагоду відзначитися втратив на 27-й хвилині Роман Карасюк, якого партнери вивели на ударну позицію в штрафному майданчику суперника. Ситуацію врятував захисник клубу з Мубарека, який кинувся під постріл на лінії воріт. І цим врятував свою команду від голу.
У другому таймі в складі лучан з’явилася уже повноцінна «основа» і загалом гра пішла за тотальної переваги «Волині». Узбецькі футболісти намагалися зберегти рівновагу і відчайдушно захищалися. Але так тривало лише до першого голу. Відкрили рахунок лучани на 74-й хвилині. Бамба віддав пас на хід Лопесу. Той пройшов краєм і прострілив у карний. Воротар вийшов було на перехоплення, але не зумів дотягтися до м’яча. І Олівейра відправив шкіряного прямо у сітку.
Після цього гравці «Машалу» відверто «попливли». На 84-й хвилині Майкона Олівейру збили метрів за тридцять від воріт, виконувати штрафний узявся Лопес і потужним ударом зняв «павутиння» з «дев’ятки» суперника – 2:0.
Завершив розгром узбеків Шарпар на 89-й хвилині. Один з новачків «Волині» прострілив з правого краю у штрафний, оборонці вибили було м’яч. Але той потрапив до Шарпара, який фінтом прибрав опонента і чітко пробив у нижній кут – 3:0, - інформує ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus