USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Під Ващенюком і Поповичем захиталися крісла?

26 Липня 2010 12:01
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук пообіцяв, що його співпраця з начальниками управління охорони здоров’я Ігорем Ващенюком та освіти Михайлом Поповичем залежатиме від результатів профільних колегій, які відбудуться у серпні.
Про це губернатор заявив під час наради 26 липня.
Борис Клімчук наголосив, що на колегії розглянуть питання державних закупівель.
«Михайло Михайловичу, від вас чекаю об’єктивного стану справ на освітянській кухні. Від того об’єктивізму буде залежати наша з вами співпраця… Проводьте колегію управління охорони здоров’я з цих питаннях та із закупівлі ліків. Я теж до вас прийду. Від вашої позиції - управління охорони здоров’я, керівника, замів - залежатиме наша подальша співпраця. Я ставлю завдання, а ваше завдання ці завдання виконувати», - звернувся Клімчук до заступника начальника управління охорони здоров’я Івана Грицюка та головного освітянина області Михайла Поповича .
«Я буду потім добрим слідчим, можливо, від чуми буду спасать. Процеси зайшли надто далеко, надто далеко», - додав губернатор.
Губернатор додав, що у Нововолинській центральній міській лікарні добровільні внески починаються з 200 гривень.
«Я так розумію, що по області вони менші. А що, Нововолинськ досяг такого рівня медицини, що за вхід на поріг треба двісті гривень платити?», - обурювався Клімчук.
Губернатор видав доручення вивчити стан справ щодо держзакупівель в зазначених управліннях, а також в управлінні праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. До останнього на колегію Клімчук обіцяв прийти, незважаючи на власну відпустку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йован Показати IP 26 Липня 2010 15:28
По Ващенюку потрібно приймати " опнративне" рішення, а не чекати колегію.Гнать!
Маруся007 Показати IP 27 Липня 2010 15:56
Мені чомусь все більше подобається той клімчук, чого доброго голосувати за нього буду. розвійте мені той одобрямс....
Луцик Показати IP 27 Липня 2010 16:06
Під Поповича давно копає його колишній зам - Войтович. Він вже не одного зїв керівника, трьох голів РДА, а тепер прагне в його крісло заручившись словом Клімчука. То ще та пад-люка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus