USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Податківці наслідують Америку 1930-х: ловлять гангстерів на дорогах

1 Грудня 2009 18:03
Волинські податківці викрили низку таємних каналів із транспортування та виготовлення підпільної горілки. Із початку року в області конфісковано майже 60 тисяч пляшок оковитої з фальшивими акцизними марками. Притім, влаштовують облави на злочинців усюди: на автодорогах, у таємних схованках і незаконних міні-гуральнях. Як це робила американська поліція проти гангстерів-перевізників спиртного під час «Великої депресії» 1930-х років.


 
Як повідомляє прес-служба обласного управління податкової міліції, щоб перекрити канали транспортування фальсифікованого алкоголю, правоохоронці відпрацьовували автошляхи, оптові бази та складські приміщення. Зокрема, відпрацьовуючи оперативну інформацію, співробітники податкової міліції нещодавно на території Волині затримали вантажівку, яка перевозила близько 12 тисяч (!) пляшок горілки. Сумнівна якість акцизних марок на пляшках із горілкою стала підставою для детальнішої перевірки.
 
На перший погляд, товарно-супровідні документи на транспортований товар були в порядку. За винятком надто суттєвої деталі: фактичний одержувач продукції в документах не вказувався. Досвідчені податківці зрозуміли, що у кінцевому втаємниченому пункті призначення злочинці знищать товарно-супровідні документи. А розрахунки відбудуться за готівку.
 
Відтак, податкова міліція виявила налагоджену сумнівними постачальниками схему ухилення від оподаткування. Заодно, податківці конфіскували сумнівну отруту-оковиту, яка могла потрапити на полиці магазинів та кафе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 20:17
а чому це так? невже держава стає безсилою? недалеко час, коли ми проснемося під прапорами двоголовим кримлівським орлем...
seal Показати IP 1 Грудня 2009 20:27
Нехай наслідують і ловлять. Честь і хвала їм. Це їхня робота. Основне, щоб наші виробники і перевізники фальсифікованого алкоголю не почали наслідувати американських ганстерів 1930-х років. Бо тоді кровавих розборок не уникнути.
VSC Показати IP 2 Грудня 2009 11:04
Одну машину оформили, а десять пропустили, и за каждую получили налом на руки. Позор таким работникам.
Юка Показати IP 2 Грудня 2009 14:47
порівняння з ганстерами - супер, тільки нашим до Американських, слава Богу, ще далеко!
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 19:36
Це добре що конфісковують фальшиву горілку, от тільки чомусь на прилавках магазинів і у барах цього напою сумнівної якості чомусь не зменшується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus