USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Податківці змінили свідомість платників

24 Лютого 2010 12:31
Покращення податкового супроводу платників податків, руйнування схем мінімізації та ухилення від оподаткування  плюс ефективна робота із підприємствами групи ризику –  ці завдання стануть основними пріоритети у роботі волинських податківців в 2010 році.
Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова ДПА у Волинській області Костянтин Циркун.
Саме завдяки пильному податковому контролю за сплатою податків волинські податківці виконали планові завдання зі бору податків в січні 2010 року.
«Тепер важливо перетворити цей  результат в позитивну тенденцію зі збору податків. Той факт, що в січні 2010 року розрахункова база зі збору до загального фонду Державного бюджету доведена в сумі 44,5 мільйона гривень виконана областю на 104відсотка, свідчить про певні резерви для стабільної сплати податків  і зборів протягом року», - вважає Костянтин Циркун.
Якщо за підсумками 2009 року податківці констатували загальне скорочення надходжень до Держбюджету з Волині з основних бюджетоутворюючих податків, то нині ситуація виглядає більш оптимістично.
Зокрема, в січні податківцями перевиконані завдання зі збору податку на прибуток, ПДВ, акцизного збору та податку з доходів фізичних осіб. Місцеві бюджети виконані на 111,9 %,  надійшло – 57,6 мільйона гривень, що на 5,9 мільйона більше, ніж торік у січні, - інформує відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян обласної ДПА.
«Ми і надалі відстоюватимемо інтереси держави, будуючи партнерські відносини із платниками податків. Нам вдалося змінити свідомість платників податків, які зрозуміли, що на Волині всі працюватимуть в рівних умовах. Основне завдання податкової служби - не втратити темп», - вважає голова обласної ДПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus