USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Погода на вихідні: сонячно і тепло

27 Лютого 2010 15:21
Цими вихідними варто очікувати сонячну і безхмарну погоду в південних районах Волині – натомість у поліських падатимуть короткочасні дощі.
За прогнозом Українського гідрометцентру, в суботу та неділю на Волині має бути сонячна погода із нетривалими дощами в Шацькому, Любомльському та Ратнівському районах. Опади передбачають хіба що в суботу. Неділя обіцяє порадувати волинян сонцем.
Упродовж двох днів передбачають плюсову температура повітря. У суботу повітря прогріється до +3 градусів. У неділю стовпчик термометра буде на позначках 0… +2 градуси.
Надворі відчуватиметься сирість. Вологість повітря сягне 100 відсотків. Подекуди зранку в неділю можливі тумани над водоймами.
Віятиме південний вітер зі швидкістю 4-6 метрів за секунду. Надвечір у неділю дещо підвищиться атмосферний тиск – це може бути передвісником дощів у понеділок.
До слова, синоптики прогнозують, що наступного тижня зима знову повернеться – температура повітря знизиться до 2-4 градусів морозу і падатиме сніг.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus