USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Погода на вихідні: зима повертається – наступають морози

5 Березня 2010 17:53
У суботу й неділю синоптики передбачають холодну морозну погоду – подекуди температура повітря опуститься нижче 10 градусів морозу.
На вихідних на всій території Волині, с особливо в північних районах варто очікувати різкого похолодання. Небо затягнуть густі хмари, де-не-де випаде невеликий сніг. Сонце з’явиться хіба що ввечері в неділю. Буде сиро і холодно аж до вівторка.
За прогнозом Українського гідрометцентру, зранку в суботу температура повітря опуститься до -1…-4°С. А надвечір мороз може сягнути -6°С. У неділю буде ще холодніше – стовпчик термометра опуститься до позначки -8… -10°С.
Незважаючи на ймовірний сніг, надворі не відчуватиметься сирість. Вологість повітря сягне 76-78 відсотків. Зранку у суботу та надвечір у неділю можливі тумани, особливо поблизу річок та озер Волині.
Віятиме холодний північний вітер зі швидкістю 2-4 метри за секунду. Упродовж вихідних атмосферний тиск майже не зміниться – він триматиметься на традиційній для початку весни позначці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 01:04
От нам і весняні сюрпризи)
Evil Показати IP 7 Березня 2010 13:06
До Снап, ну, їй-богу, ти хоч однією темою володієш, маєш якусь свою цілком сформовану думку, чи так і писатимеш по "дві слові"?
seal Показати IP 7 Березня 2010 14:21
До Evil. Що заділо за живе? З цим потрібно, мабуть, просто змиритися. Мене також спочатку це дратувало, але потім - махнув рукою. Шкода тільки, що в такому випадку втрачається весь смисл участі у конкурсі. Але ж поспілкуватися з іншими цікавими дописувачами можна і без перегонів. Чи не так?
Evil Показати IP 7 Березня 2010 17:02
До seal. Дратує просто коментування з абсолютним не знанням будь-якої теми, аби ляпати. Призи мені і справді непотрібні, я з радістю снапу віддам пальму першості (якщо йому будь-яка наявність будь-якого призу важливіша за істотне людське спілкування) ще й картку на призи від "Козирної карти" подарую. О, можу пару квиточків в театр, в новий рівненський кінотеатр...Хай хоч розвинеться всебічно :) А Ви, seal, для мене особисто найліпший співрозмовник та дописувач.(Тільки не загордіться з цього приводу :)) А тепер по темі...Такий сніжок гарний на вулиці, айда на санки!
seal Показати IP 7 Березня 2010 18:20
До Evil. Но-но. Не перехваліть. А то, дійсно загорджуся і "возомню" про себе Бог знає що. :-) У всіх у нас є свої позитиви і негативи. PS: щодо санок - воно, безумовно цікаво. Тільки є одне "але": поглянувши у вікно, а потім на себе у дзеркало, зрозумів, що якщо я зараз піду кататися на санках по Луцьку, то ніч у Липинах мені буде забезпечена.:-) А так - погода дійсно чудова, але вже хочеться тепла і справжньої ВЕСНИ! :-)
Evil Показати IP 7 Березня 2010 19:50
До seal. А що, хіба для того, щоб проїхатися на санчатах є якісь рамки, які можна встановлювати, поглянувши на своє відображення у дзеркало? ;)
seal Показати IP 7 Березня 2010 20:21
До Evil. По снігу - немає. А от по асфальу, чи по безсніжних схилах гірок - чомусь не хочеться. :-)
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:29
До seal. Зате можна на сніжних схилах гір :) Хоча я вже мрію просто повалятися по пахущій весняній траві, вона по особливому пахне навесні, коли ще не пропахла пилом і брудом навколишнього середовища. Дзвенять в повітрі крильцями мушки і як каже мій коханий, маленькі гвинтокрили...Так, щось я суттєво відійшла від теми про морози :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus