USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Погода на завтра: дощ і відлига. Можливі підтоплення

23 Грудня 2009 16:39
У четвер на всій території Волині синоптики прогнозують теплу плюсову погоду. Стрімко танутиме сніг. Із неба литимуть короткочасні дощі.
За передбаченням прогнозистів гідрометеоцентру, в області продовжує підвищуватися температура повітря. Завтра стовпчик термометра вдень сягне 3-5 градусів тепла. Вночі буде дещо прохолодно: +2…0° С.
Віятиме легенький південний, подекуди західний вітер – його швидкість не перевищить 4-6 метрів за секунду. Вологість повітря сягне 98 відсотків.
На автошляхах Волині попри відлигу прогнозують сильну ожеледицю. Тому автоінспектори просять водіїв бути уважними на дорогах. Через відлигу можливі підтоплення житлових і господарських будівель. Імовірно, води Прип’яті та Стиру вийдуть з берегів на заплави. Пороте рятувальники МНС запевняють, що серйозних паводків не очікують.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 21:09
Знову почнеться ця каша на дорогах. Як і передбачалося на Новий рік дощ. А так було добре і настрій був відповідний. Зима повинна бути зимою.
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 21:53
і свинячий грип поверниться бо -18це теж не оптимальна температура для вологої Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus