USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Погода на завтра: дощі йдуть на заміну снігопадам

25 Лютого 2010 18:09
Завтра, 26 лютого, на всій території Волині варто очікувати хмарної погоди за плюсової температури повітря – майже весь день крапатиме з неба.
За прогнозом Українського гідрометцентру, в п’ятницю на Волині ймовірна сира і дощова погода. Опади розпочнуться о 3-4 годині ночі і падатимуть до рання. Потому буде сонячно аж до опівдня. Хмари знову насунуть під обід. Надвечір або в ніч на суботу знову можливі рясні дощі.
Синоптики передбачають плюсову температура повітря. Удень буде +1…+3 градусів. Уночі дещо прохолодніше – від 0 до +1 градуса.
Через дощі повітря буде перенасичене вологою. Вона сягатиме 100 відсотків.
Віятиме південний вітер зі швидкістю 2-5 метрів за секунду. Надвечір у п’ятницю варто очікувати туману поблизу водойм і на заплавах волинських річок.
На дорогах частково збережеться ожеледиця, бо вночі можливі приморозки. Тому водіям потрібно берегтися за кермом авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітьок Показати IP 25 Лютого 2010 22:44
хОЧУ ЛІТА))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus