USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погода на завтра: мороз і сонце. День чудовий

14 Грудня 2009 14:49


У вівторок на всій території Волині варто очікувати сонячної погоди за слабенького морозу. Де-не-де падатиме сніг, особливо сніжитиме у північних поліських районах краю.
За прогнозом синоптиків Українського гідрометеоцентру, 15 грудня буде сонячно. Хмари вкриють небо хіба що надвечір. Опісля може піти нетривалий сніг – де не буде снігу, землю вкриє іній.
 
Удень температура повітря сягне 10 градусів морозу. Під вечір дещо потепліє - стовпчик термометра закріпиться на позначці -7°С…- 4°С. у Луцьку синоптики передбачають погожий зимовий день. Снігу не очікують, хоча можливе різке зниження температури до -13 градусів у ніч на середу.
 
Дутиме легенький східний вітер зі швидкістю 1-3метри за секунду. Буде відчутна сирість у повітрі, вологість сягне 90 відсотків. Традиційно під час морозів і снігу на автошляхах Волині очікують ожеледицю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus