USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погода на завтра: несподівано знизиться температура

3 Грудня 2009 17:15
Наступної доби на всій території Волині передбачається різке похолодання. Небо затягне хмарами, подекуди пройдуть короткочасні дощі.
За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, 4 грудня, на Волині варто очікувати суттєвого зниження температури повітря. Стовпчик термометра удень опуститься до позначки +1…+3 градусів. Удень дещо тепліше – буде +2…+4 градусів.
Майже у всіх районах області у п’ятницю передбачають хмарність із проясненнями. східний вітер дутиме майже до вечора. Упродовж доби віятиме східний вітер зі швидкістю 3-5 метрів за секунду.
Через високу вологість, яка подекуди сягне 94-96 відсотків, над водоймами та в заплавах Волині зранку витатиме туман. Він розвіється хіба опівдні. Тому водіям потрібно пильнуватися на автотрасах Волині особливо вдосвіта.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 18:15
Коли вже буде сніг! Від такої погоди і в хаті темно і туманно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus