USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Погода на завтра: поступове потепління. Відлига

22 Лютого 2010 19:04
Завтра, 23 лютого, на всій території Волині варто очікувати теплої плюсової температури повітря – весь день світитиме сонце.
За прогнозом Українського гідрометцентру, наступна доба видасться погожою – без опадів за чистого неба. Хмари насунуть хіба що вночі на середу. В північних районах області нетривала хмарність можлива зранку й до опівдня.
Температура повітря поступово підвищуватиметься. Удень буде +2…+4 градусів. Уночі дещо прохолодніше – від 0 до +1 градуса.
Попри відсутність дощів, повітря буде перенасичене вологою. Воня сягатиме 99-100 відсотків.
Віятиме південний вітер зі швидкістю 5-7 метрів за секунду. Поблизу водойм і в заплавах волинських річок можливий ранковий туман. На дорогах збережеться ожеледиця. Тому водіям потрібно берегтися за кермом авто.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus