USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.83 9.98

Поки дороги не розчистять, світла не буде, - Волиньобленерго

12 Лютого 2010 11:44
Ремонтники ВАТ «Волиньобленерго» не можуть відновити струм у селах області через замети на дорогах.
У коментарі «ВН» головний інженер ВАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук розповів, що сьогодні на 10 ранку на Волині без струму залишається 23 села. 20 взагалі без світла, 3 відімкнуті частково.
У Любешівському районі без світла залишилося 5 населених пунктів, у Любомльському – 9, у Володимир-Волинському – 3, у Іваничівському – 5 і в Ківерцівському – 1.
На 11 годину, за оперативними даними, таки вдалося відновити енергопостачання сіл у Іваничівському районі.
«Головна проблема – як доїхати по заметених дорогах до відключених сіл. У нас немає бульдозерів, щоб розчищати сніги. Як дістатися до людей – вирішуємо», - сказав Володимир Перчук.
Енергетик додав, що нині тривають перемовини із місцевими автодорожниками у районах, аби ті прискорили розчищання доріг.
Нагадаємо, на Волині минулої ночі відключено 62 трансформаторні підстанції. Також не подають струму 8 ліній електропередач. Сім повністю, одна – частково.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus