USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поліщукам обіцяють газ до кінця року

31 Травня 2010 14:36
У нинішньому році продовжиться газифікація Волинського Полісся – обласна влада вирішує питання розбудови газопроводів.

По це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Перший заступник голови облдержадміністрація Олександр Башкаленко відвідав НАК «Нафтогаз України», щоб вирішити проблемні питання з будівництва підвідних газопроводів на Волині.

На клопотання облдержадміністрації про фінансування у 2010 році із держбюджету підвідних газопроводів з високим рівнем готовності, до переліку внесено 34 об’єкти на понад 51 мільйон гривень.

Нині на завершення будівництва згаданих газопроводів компанією «Нафтогаз України» укладено угоди щодо 32 об’єктів. Проте відкрито фінансування лише на дванадцять - із них повністю профінансовано два об’єкти.

Як зазначив під час зустрічі з керівництвом компанії Олександр Башкаленко, на всіх об’єктах, де було відкрито фінансування та де існує недофінансування, в області проведено роботу з приймання в експлуатацію з наступним пуском газу в населені пункти. В результаті, понад п’ять тисяч домогосподарств отримали можливість користуватися природним газом.

Перший заступник голови облдержадміністрації висловив прохання провести повний розрахунок за виконані будівельно-монтажні роботи.

Окрім того, Олександр Башкаленко клопотався про фінансування ще десяти підвідних газопроводів. Вони хоча й не увійшли до уточненого переліку, однак мають пріоритетне значення для області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus