USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежні інспектують церкви. ФОТО

22 Березня 2010 18:17
Напередодні пасхальних свят рятувальники обласного управління МНС підготували усім прихожанам та священнослужителям листівки з протипожежних правил.
«На Великдень відбуватимуться богослужіння у понад 700 храмах. Звершуючи святкові служби, священики та прихожани використовуватимуть кадильне вугілля та свічки. Відтак нагадування про ретельне дотримання правил пожежної безпеки є якраз доречним», - зауважив начальник головного управління МНС в області Володимир Грушовінчук.
Напередодні Великодня інспектори державного пожежного нагляду проводять низку перевірок протипожежного стану церковних споруд.

Рятувальники закликають отців до обережності у використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб. Особливу увагу перевіряльники акцентують на справності та надійності електромережі. А також перевіряють вогнегасники.
Не оминають увагою й евакуаційні виходи, через які у випадку пожежі прихожани зможуть залишити храм. Напередодні свят стан пожежної безпеки у храмах, усунення недоліків, виявлених інспекторами-пожежними, вивчать учасники рейдової комісії. Вони відвідають храми з позаплановими перевірками.
До речі, у волинських храмах під час великодніх богослужінь чергуватимуть спеціалісти МНС, аби звести ризик виникнення пожежі до мінімуму, - інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.
Довідково:
Упродовж 2008-2009 років під час великих релігійних свят в області згоріли два храми.
Тільки завдяки вправним діям рятувальників вдалося уникнути загибелі людей та не допустити розповсюдження пожеж на сусідні будівлі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus