USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівники центру зайнятості демонстрували… зайнятість

23 Грудня 2009 16:58
В обласному центрі зайнятості провели добровільну акцію «Приберемо сніг з тротуару».
За минулий тиждень на тротуари та дороги волинських міст, сіл, селищ випало чимало снігу. Вулиці перетворилися на суцільні ковзанки або «венеційські канали».
В обласному центрі зайнятості, за ініціативи директора, було прийнято рішення про добровільну акцію «Приберемо сніг з тротуару». Колектив обласної служби зайнятості, взявшись за лопати, вийшов на вулицю.
Під час прибирання снігу навколо приміщення обласного центру зайнятості працівники відразу відчули результат. Це, по-перше, – розчищений тротуар, по-друге – безпосередні слова вдячності від перехожих та водіїв, по-третє – охайний благоустрій навколишньої території, по-четверте – праця на повітрі, можна сказати, стала невеличкою «зарядкою».
«Служба зайнятості – це служба соціальна, а тому турбота про людей – роботодавців, безробітних, соціальних партнерів, які є постійними відвідувачами обласного центру зайнятості, сьогодні проявилася і в такій формі, як прибирання тротуару від снігу. Це теж зайнятість», – повідомили у відділі інформації та зв’язку із ЗМІ обласного центру зайнятості.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 00:11
а приклад для наслідування подала міська рада проведенням своїх "суботників"
простотак Показати IP 24 Грудня 2009 11:49
2 Юка:особливо це вдалося нашим доблесним працівникам жеків на чолі з мером міста Шибою. Лучани щиро вдячні їм за те жахіття, що творилося на дорогах цілий тиждень - кучугури снігу,якого ніхто й не збирався чистити, ДТП на кожному кроці.А тепер ще й совісті вистачає говорити, що негода застала раптово - 18 ГРУДНЯ!!!!!. Ні стиду, ні совісті. Ганьба і ще раз ганьба таким керівникам.
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 12:21
неха би вони спочатку в повній мірі виконували свої прямі обов"язки
простотак Показати IP 24 Грудня 2009 12:35
чому не стивите коментарів????
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 15:20
Ти ба які активісти і оптимісти. То з кризою борються вдягнувшись в червоне, то лопати в руки взяли. Кучмук керувати за новою методикою почала :) Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus