USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Про безкоштовні акти на землю забудьте, – Карпюк

2 Березня 2011 15:22
У найближчі роки ті, хто подав заявку на отримання безкоштовного державного акта на землю, можуть на це не сподіватися.
Про це 2 березня під час засідання колегії головного управління Держкомзему у Волинській області повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк.
«Забудьте про видачу державних актів на землю безкоштовно. Оці популістські передвиборчі дворічної давності заяви – вони закінчилися, – сказав Карпюк. – Зібрали по області 139 тисяч заяв в один день, дали нам на дев’ять тисяч заяв тільки грошей – і ясно, що решту вже ніхто не дасть».
Він зазначив, що нині стоїть вимога знизити ціни на ці послуги, однак про безоплатне отримання доведеться забути на найближчі роки.
«Багато чого заявляла перед виборами і тисячу роздавала. Правда, я не встиг свою отримати – був в Баку... – додав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. – Сільським радам – свободу і автономію, і магдебурзьке право. Є сільська рада 97 людей, з них 15 депутатів. У нас в області село – 273, з них 15 депутатів і один голова. Я плакав в Баку, коли читав оце. Яка безвідповідальність, який популізм, яка нещирість, який обман людей. І все заради одного – влади. Не стоїть вона того».
«Був популізм, він закінчився, реально тоді дев’ять тисяч получили грошей, – зазначив губернатор щодо безкоштовних актів на землю. – Все, він закінчився. До речі, в ті дев’ять тисяч не самі бідні і попали. Хто ближче був – той і попав. Польстився на 130 гривень».
Карпюк розповів, що у список тих, хто безкоштовно отримав акти на паї, на Волині потрапили навіть деякі народні депутати.
Нагадаємо, урядом Юлії Тимошенко був запроваджений спрощений порядок безоплатної видачі актів на землю громадянам України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 2 Березня 2011 16:59
Якби треба було заплатити за державний акт втричі дорожче,я знайшов би гроші.Річ в іншому-як забрати свій пай до зняття мораторію на продаж землі, щоб мої гектари не дісталися всяким прохвостм.
михаил Показати IP 2 Березня 2011 20:14
Карпюк розповів, що у список тих, хто безкоштовно отримав акти на паї, на Волині потрапили навіть деякі народні депутати. НЕ навіть!!!!!!А ВСЕ!!!КТО У КОРМУШКИ!!!!
Т Показати IP 3 Березня 2011 17:12
Су.і!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus