USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прогноз погоди на вихідні: дощі припинилися – попереду «бабине літо»

20 Листопада 2009 16:01
Наступної суботи та неділі на Волині варто очікувати сонячної сухої погоди. Синоптики припускають, що 21-22 листопада осінь востаннє порадує запізнілим «бабиним літом».
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, на вихідні з неба нарешті не крапатиме. Принаймні, до наступного вівторка в області буде сонячно. За світлої пори небо над Волинню де-не-де вкриється високими хмарами. Проте вони розвіються до суботнього вечора. Ніч обіцяють безхмарною. Майже вся неділя буде погожою, сухою і теплою. Дутиме південно-західний вітер зі швидкість 5-10 метрів за секунду.
У суботу вдень температура повітря підвищиться до +15° С. Уночі буде +2 градуси. Дещо прохолоднішу погоду прогнозують на неділю – стовпчик термометра опуститься до позначки +9 градусів. Нічна температура подекуди знизиться до нуля.
Упродовж вихідних вологість повітря сягне 90-95 відсотків. Синоптики припускають, що зранку в суботу можливий туман
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus