USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Прогноз погоди на завтра: дощ за теплої погоди

16 Листопада 2009 17:49

У вівторок, 17 листопада, над Волинню згустяться хмари і майже цілий день ітиме дощ. Про це повідомляють «Волинські новини».
За прогнозом синоптиків Українського гідрометеорологічного центру, завтра на всій території Волинської області дощитиме вдень, проте вночі – випогодиться. Дутиме південно-східний вітер, швидкість якого не перевищить 5-7 метрів за секунду.
У світлу пору буде доволі тепло, як на середину листопада – температура повітря коливатиметься від 8 градусів до +11° С. Уночі стовпчик термометра опуститься до позначки 0…+6 градусів
Через тривалий дощ у вівторок вологість повітря сягне 97-98 відсотків. Синоптики припускають, що неподалік річок та озер можливий туман, який устелить прибережні території. Тому водіям потрібно пильнуватися на автодорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 17:54
Задовбала вже та Осінь...
alex Показати IP 16 Листопада 2009 20:45
Головне, щоб в цій темі Юка не залишила коментар :-) А то я зауважив закономірність: після двох перших коментарів в цій темі, погода була дуже погана. А потім, Юка декілька днів "на погоду" не заходила і погода була терпима. Можливо, і вона сама це побачила :-) Юка, це шутка, без обід, це я так вболіваю за Вашу перемогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus