USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура перевірить Волинський аграрний фонд

24 Червня 2010 13:16
Працівники обласної прокуратури проведуть комплексну перевірку Волинського регіонального відділення аграрного фонду.

Таке завдання своїм підлеглим дав прокурор області Андрій Гіль на засіданні колегії прокуратури 24 червня.

Прокурор припустив, що під час перевірок буде виявлено нестачу зерна держрезерву. Про один із таких фактів розповів присутній на колегії заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк.

«На другий день моєї роботи на посаді заступника голови облдержадміністрації до мене приходить власник одного з сільськогосподарських підприємств Ратнівського району. Він попросив підписати листа на ім’я віце-прем’єр-міністра. У листі було прохання списати кредит у два мільйони гривень. А мотивував це тим, що кредит виданий під заставу зерна, якого вже давно немає.

В області розкрадено близько 60 тисяч тонн державного зерна при річній потребі області 50 тисяч тонн», - повідомив чиновник.

Карпюк відзначив, що із початку червня у Волинському регіональному відділенні аграрного фонду працює новий керівник. Замість Василя Битова на цю посаду призначений Іван Луцик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йован Показати IP 24 Червня 2010 13:52
так кого підозріють - битова чи луцика , чи догадуйтесь самі ?
заруба Показати IP 24 Червня 2010 21:51
Хлопці - нема різниці чи один чи другий бо ж ниточці яв не вийся всеодно приведе до Миколи Романюка і Заремби які тоді працювали!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus