USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прибічники Яценюка розраховують на п’яту частину місць в облраді

22 Січня 2010 13:37
За словами голови партії «Фронт змін» на Волині Олександра Пизи, їхня політична сила на наступних парламентських виборах розраховує на 20% голосів виборців до місцевих рад. Щоправда, з якою політичною силою співпрацюватимуть, «фронтовики» ще не знають.
 
«Ми розраховуємо не менше, ніж на 20% голосів на виборах до обласної та міської рад. Але питання - з ким вступимо до блоку - ще теоретичне. Адже невідомо, які люди з інших політичних сил прийдуть до влади. Не виключено, що розкладка сил на місцях буде відрізнятися від загальнооукраїнської ситуації», - каже Олександр Пиза.
 
За його словами, «фронтовики» вже починають вчитися у «школі влади» і будуть високопрофесіональними фахівцями. Таким чином, стверджує Пиза, вони змусять своїх опонентів підвищити їх рівень.
 
«Наступні п’ять років наша політична сила доводитиме свою правоту. По закінченні цього терміну підведе наше суспільство до очевидного і правильного голосування», - запевняє Олександр Пиза.
 
Крім того, Пиза озвучив позицію свого лідера Арсенія Яценюка: «Фронт змін» голосуватиме проти всіх кандидатів. А після завершення виборів очолюватиме опозицію проти новообраного президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Аналітик Показати IP 22 Січня 2010 15:41
Пиза хай відкритим текстом каже: ми за Януковича. Тому що хто в другому турі не прийде голосувати - значить він за Януковича, за другу державну мову, за відмову від незалежності, за владу бандитів. Після цієї позиції подивимось скільки волинян підтримає Фронт змін і чи попадуть вони взагалі в обласну раду. Вони самі себе знищують.
НЕ аналітик Показати IP 22 Січня 2010 17:29
Читайте уважніше!!! Хто говорить, що "Фронтовики" не підуть голосувати??? Чітко вказана позиція - "«Фронт змін» голосуватиме проти всіх кандидатів"
Пизеник Показати IP 22 Січня 2010 17:37
Пиза молодець. Це ж треба так попустити Цуценюка. Цуценюк набрав 7%, а Пиза і компані наберуть на 13% більше. Тобто Цуценюк тягне рейтинг Фронту змін до низу.
Аноним Показати IP 22 Січня 2010 19:57
ЕСЛИ БОЛЬШЕЕ КОЛИЧЕСТВО ЧЕЛОВЕК ВО ВТОРОМ ТУРЕ ПРОГОЛОСУЕТ ПРОТИВ ВСЕХ, ПРОТИВ ОБОИХ ПРЕСТУПНИКОВ - ТИМОШЕНКО И ЯНУКОВИЧА, ТО ВЫБОРЫ БУДУТ ПРИЗНАНЫ НЕ ДЕЙСТВИТЕЛЬНЫМИ. И БУДУТ НОВЫЕ ВЫБОРЫ С НОВЫМИ КАНДИДАТАМИ. ВСЕГДА ЕСТЬ ВЫХОД.
seal Показати IP 22 Січня 2010 23:31
До Анонім. На жаль Ви помиляєтесь, і боюсь ще багато хто має аналогічну з Вашою думку. П.16 ст.85 Закону України "Про вибори Президента України" гласить:"Якщо до бюлетеня для повторного голосування було внесено дві кандидатури, обраним Президентом України за підсумками повторного голосування вважається кандидат, який за підсумками повторного голосування одержав більшу, ніж інший кандидат, кількість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні". Тобто у другому турі ми обираємо Президента простою більшістю голосів. І вибори визнаються дійсними при будь-якому розкладі голосів (правило 50% + 1 голос в даному конкретному випадку не діє). Уважно прочитайте Закон "Про вибори Президента України". Ну і робіть висновки за кого голосувати. Голос "проти всіх" у даному випадку сприятие приходу до влади Януковича. http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=7&nreg=474-14
Українець Показати IP 22 Січня 2010 23:43
Більш як впевнений,що Яценюк сяде на жо.у.Його чекає фіаско ще більше чим Ющенка.За пару місяців втратив половину прихильників.З нього опозиціонер як з Януковича космонавт.100% примажеться до Тимошенко.
Польовий Показати IP 24 Січня 2010 19:24
Привикли під когось завжди лягати, була б інша позиція, сказали б що під Юлю лягли! А Арсеніанці не підлаштовуються. Нехай Тігибкий торгується за посаду. Молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus