USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Прибічники Яценюка, Тягнибока та Тігіпка обіцяють відігратися на виборах мерів

18 Січня 2010 18:50
Представники волинських політичних організацій, що підтримують кандидатів у Президенти, розповіли про свої плани і мінуси передвиборчої кампанії.
 
На «круглий стіл» за результатами виборів на Волині керівник Незалежного громадського прес-центру «Волинський вибір – 2010» запросив усіх представників основних кандидатів на пост Глави держави. Проте на обговорення прибули лише троє: голова обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів, голова партії «Фронт змін» на Волині Олександр Пиза та керівник Волинського обласного виборчого штабу Сергія Тігіпка Сергій Ющак.
 
Присутні відзначили, що не зовсім задоволені попередніми результатами виборів. Проте вони збільшили коло прихильників політичних сил, «просунули наперед пропаганду своїх ідей».
 
Щодо майбутнього, то прихильники Арсенія Яценюка планують не полишати полігону політичної боротьби і брати участь у майбутніх місцевих виборах. А також запропонувати кандидатуру від партії на посади голів волинських міст.
 
«Свобода» теж обов’язково візьме участь у виборах до місцевих рад і також зашле своїх претендентів на крісло мера. Водночас, Сергій Ющак зауважив, що представники від Тігіпка теж братимуть участь у виборах різних рівнів.
 
Щодо підтримки якогось кандидата у другому турі президентських виборів, то поки що ніхто із волинських політиків за «круглим столом» не заявив про можливе об’єднання із іншою силою. Скажімо, Сергій Ющак розповів, що, мовляв, все стане ясно після другого туру: «хто піде в опозицію, а хто прийдеться ко двору». Натомість прихильникам «Свободи» до смаку лише якась ідеологічна партія. Таких, на думку Анатолія Вітіва, поки що не знайшлося.
 
Величезним мінусом прорахунків передвиборчої кампанії Олександр Пиза назвав неправильну оцінку людей їхніх ідей. Мовляв, вони переоцінили або недооцінили людей і недостатньо вивчили специфіку районів і міст Волині.
 
Анатолій Вітів мінусом вважає те, що «Свобода» не дійшла до кожного українця.
 
Сергій Ющак сказав, що із тим результатом, котрий отримала його політична сила, «займатися самобичуванням було би не коректно».
 
Усі троє, хоча й не агітувати за котрогось із претендентів у другому турі виборів Президента, закликали волинян усе таки прийти на вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus