USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонники знову зловили цигаркових контрабандистів. ФОТО

30 Листопада 2009 11:01
У вантажівці з металобрухтом на путкті пропуску «Ягодин» прикордонники знайшли 60 тон кольорових металів та 11,5 тисяч пачок цигарок.
Про це «ВН» повідомив прес-секретар Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.
Вночі, 29 листопада на пункті пропуску «Ягодин - автостанція» на Волині прикордонно-митний контроль проходили три вантажівки з Херсона. Вони їхали в Польщу.
 

Документи свідчили, що у «фурах» - металобрухт чорних металів з відходів ливарного виробництва. Вони простували на Кіпр з перевантаженням у Німеччині.
Проте водії нервували і явно хотіли чим швидше оформитись. «Поведінка вказує на зовсім інше наповнення причепів вантажних автомобілів» - вирішили прикордонники і стали спільного з митниками поглиблено оглядати підозрілі автівки.

Відтак правоохоронці встановили, що замість чорних металів, загальною вагою в трьох вантажівках більше 60 тон, знаходився брухт кольорових металів, попередньо міді.
Окрім того під металобрухтом «відкопали» 11,5 тисяч пачок цигарок «LM» та «West» - на загальну суму 63 тисячі гривень.

Зараз водії та автомобілі із вантажем перебувають в пункті пропуску на майданчику для затриманого автотранспорту під цілодобовим спостереженням прикордонного наряду.
Причепи, як засоби переміщення товарів поза митним контролем, оцінено більше 200 тисяч гривень. Зразки металобрухту відправлено на експертизу для встановлення факту невідповідності заявленого в супровідних документах товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus