USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонники зняли з дерев урожай контрабандного м’яса. ФОТО

15 Березня 2010 13:43
Ліси Рівненщині багаті не лише на звіра, гриби та ягоди. У цьому переконалися співробітники Держприкордонслужби і службова вівчарка Аза.
Патруль відділу «Вичівка» Луцького прикордонного загону вчора, 13 березня, виявив на деревах неподалік кордону з Білоруссю 6 поліетиленових пакетів із копченими м’ясопродуктами.

Особливо раділа такій знахідці службова собака Ада, яка вивела правоохоронців до «м’ясних дерев», хоча скуштувати «лісових харчів» їй не довелося. Мішки з понад 160 кілограмами копченого свинячого бочка прикордонники передали у Сарнинське відділення податкової міліції.
Найімовірніше, знайдені продукти залишили контрабандисти. Скоріш за все їх планували при нагоді незаконно перевезти через кордон та підвісили  на дерева для того, щоб м\'ясо не стало поживою для диких тварин, повідомили у прес-службі начальника Луцького загону.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 15 Березня 2010 17:52
) Кмітливі контрабандисти, але прикордонники круче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus