USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прийшов на вечірку – напоровся на ніж

16 Лютого 2010 19:02
Ледь не зарізала випадкового чоловіка сімейна пара, яка у Володимирі-Волинському з’ясовувала між собою родинні стосунки.
А все тому, що гуляли молоді люди у різних компаніях. І коли підпилий татусь пригадав, що його трирічну дитину горе-матір теж потягла на гостину, заявився з друзями її відбирати.
До будинку, де розважалася Тетяна, її чоловік прибув не один. Спершу був перекур під під’їздом, далі – біганина сходами на п’ятий поверх. Розігріті спиртним, люди почали щодуху гамселити у двері. Коли їм відчинили, слів уже не добирали. Пішли на незнайомців, махаючи кулаками. Як до рук потрапив ніж – ніхто не пам’ятає.
«У якийсь момент підозрюваний дістав ніж. В той же час з однієї із кімнат вийшов потерпілий, який весь час у процесі цього конфлікту спав. Саме в цей момент він отримав ножове поранення в живіт», - зазначив заступник керівника слідчого відділу Володимир-Волинського міськвідділу міліції Радислав Павлюк.
На помешкання, де «похазяйнувала» четвірка, чоловікові вказала його подруга. Тепер жінка каже: якби тоді припнула язика, ніхто би не постраждав. Адже Тетянині загули хоча і траплялися частенько, дитину жодного разу вона не губила.
Тим часом молодика, якого підрізали через горе-жінку, лікують у Володимир-Волинській районній лікарні. 24-річний Анатолій зазнав одного удару лезом. Якби «швидка» спізнилась бодай на 10 хвилин, його б не врятували.
Кривдника уже затримали. 32-річний Віктор розповідає, що носився з тим ножем у руках пів вечора. У коридорі, що був надто вузьким, не побачив, як людина вийшла з кімнати. Отямився, коли «гості» почали кричати, що ллється кров.
На даний час Віктор перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Володимирі-Волинському. Він не вперше має проблеми із законом – раніше чотири рази судимий за фактами збуту наркотиків.
Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 121 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком до восьми років, - повідомляє прес-служба обласного МВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus