USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

П’яницю-білоруса за нецензурщину не пускатимуть до України

4 Березня 2010 14:44
 
Чотирьох зухвалих чоловіків затримали учора прикордонники пункту пропуску «Самари», що у Волинській області, за злісну непокору своєму колезі.
 
Про це повідомив начальник прес-служби прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський.
 
Затримані автомобілем «Ауді-100» з реєстраційними номерами сусідньої держави їхали в Білорусь. Незадовго до цього їхню машину зупинив для перевірки документів дільничний інспектор прикордонної служби. Замість того, аби надати необхідні папери, троє братів-українців, віком від 22 до 30 років та водій, 19-річний білорус, які були з явними ознаками алкогольного сп’яніння, почали ображати правоохоронця нецензурною лайкою, погрожувати йому, а наостанок відштовхнули від машини та поїхали далі.
У той час, коли для пошуку втікачів підняли резерв прикордонного підрозділу та поінформували про них інші правоохоронні органи, порушники самі приїхали в пункт пропуску. Звідти їх доставили до відділу прикордонної служби, а згодом у суд, який має визначити міру покарання за злісну непокору правоохоронцеві.
Рішенням начальника Луцького прикордонного загону водієві «Ауді», громадянину Білорусі, на наступні 5 років заборонено в’їзд на територію України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 16:36
Невже ж думають що в нас все дозволено? Але, як не прикро, великі гроші в нашій країні вміють робити дива...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus