USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ратнівського «спиртовоза» впіймали «кактусом»

21 Січня 2010 18:45
Прикордонники ВПС «Тур» на українсько-білоруському кордоні впіймали іномарку з контрабандними спиртовими настоянками. Водій утратив вантаж і легковик, який, імовірно, йому дали для незаконного гендля білоруські спільники.
 
Контрабандиста помітили близько 8-ї години вечора на прикордонній дільниці між українським селом Гута і білоруським  Отчин. Прикордонники вийшли із засідки, швиденько змонтували на дорозі пристрій для примусової зупинки «кактус».
 
Порушник налетів машиною на «кактус», пробив колеса і зупинився.
 «Контрабанду перевозив мешканець Гути Віктор, який зізнався, що хотів підзаробити. Під час огляду автомобіля з білоруською реєстрацією в салоні знайшли 60 пляшок горілчаних настоянок», - каже начальник відділу «Тур» Віктор Каневський.
 
Підозрюваного доправили до відділу прикордонної служби. Контрабандний вантаж і легковий автомобіль конфіскували та передали Волинській митниці, - пише Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus