USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рецидивістів, які грабували лучан, затримали аж на Київщині

27 Травня 2010 14:35
Завдяки оперативно-розшуковим заходам працівники міліції за підозрою у скоєному викрили двох безробітних жителів Київської області – чоловіків підозрюють у низці розбоїв на Волині та сусідніх областях.

Про це інформує прес-служба МВС.

За попередніми даними, безробітні, віком 31 та 35 років, можуть бути причетні до пограбування луцького підприємця.

Торік 4 березня до волинської міліції звернувся 33-річний приватний підприємець. Він заявив, що годину тому троє невідомих у масках через вікно проникли до його будинку. Надягли на нього кайданки, зв’язали його дружину. А потому обшукали оселю та викрали 150 тисяч гривень, мобільний телефон, картки поповнення рахунків мобільного зв’язку на понад 3,7 тисячі гривень.

Після скоєння роздою невідомі грабіжники втекли. Переховувалися більше року, ймовірно, скоїли ще кілька злочинів. Нарешті нещодавно їх таки впіймали на Київщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus