USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Революцію 2004-го ще не завершено, – Грицюк

10 Грудня 2009 17:29

Бютівці вважають, що у 2004 році справжня революція в Україні не відбулася, оскільки донині так і не вдалося замінити «правління олігархії» на «нормальну демократію». Так і не реалізовані обіцянки посадити бандитів у в’язниці. Натомість, від президента вони одержали землі,  нагороди й державне вшанування, – розповів голова Волинської обласної ради, лідер БЮТу на Волині Анатолій Грицюк.
«Як розповіла нещодавно Юлія  Тимошенко в ефірі телеканалу  «Інтер», під час спілкування із представниками Євросоюзу, її неприємно вразила  заява про те, що за 5 років в Україні так і не відбулося ніяких фундаментальних змін, і реформ, - каже Анатолій Грицюк. - Ця оцінка України очима європейців стала останньою точкою повного утвердження в Тимошенко думки, що її головне завдання на майбутній посаді президента – виконати обіцяне на Майдані.
Ключова проблема України в несправедливому розподілі Богом даних благ, і тих, які створив наш народ зусиллями кількох поколінь.
Сьогодні олігархи володіють усім. Вони – це 10-15 сімей, які сформувалися за часів Кучми й забрали за безцінь власність країни. Суспільство має «притиснути» олігархів інструментом під назвою «держава». Але для цього потрібно подолати спротив олігархії, подолати заангажованість приватних ЗМІ, скинути із себе політичну ілюзію, усвідомити дійсний стан справ і мотиви кандидатів у президенти й, нарешті – вибрати гідну владу.
Головні ставленики капіталу – це тандем Ющенко-Янукович. У разі перемоги останнього олігархія отримає у свої руки державу. У разі перемоги Тимошенко, яка сама приймає ключові рішення, держава стане справжнім регулятором у стосунках суспільства й капіталу. Держава під проводом президента Юлії Тимошенко зможе вгамувати апетити нової буржуазії та змусити її працювати в інтересах людей», - стверджує Анатолій Грицюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хохма Показати IP 10 Грудня 2009 17:45
Погоджуюсь з Грицюком, керують країної олігархи такі як Губський, Бурякі, Жеваго...
Savur Показати IP 10 Грудня 2009 20:15
сам зкупив землі під луцьком, олігарх волинський
Схід Показати IP 10 Грудня 2009 21:53
Пан Грицюк вічний революціонер.На Ківерцівщині будучи довгий час головою райради, потім головою РДА так революціонував,що район постійно по зведених показниках займав в області останні місця.БЮТ за розвал сільгосппідмствмств,за природне заліснення полів,за руйнацію промисловості,за ріст боргів по зарплаті в районі Грицюка вибрав головою облради,щоб теж саме зробив з областю."Вона" працює,Кирильчук і Грицюк прихватизовують, люди бідніють-"Українській прорив" в дії.
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 22:27
а Юля в нас бідолашна і до брудних грошових махінацій не причетна! хоча серед трійки кандидатів (Ющенко, Янукович та Тимошенко) ВОНА таки, сподіваюся, переможе. І не тому, що за її правління український народ почне в маслі купатися (це не реально), а тому, щоб не дати державу в руки "реального" злочинця, а Ющенко усіх розчарував, тому й крісло президента йому більше не світить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus