USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюку подарували на Різдво перламутровий виріб. ФОТО

8 Січня 2010 09:57
Владика Ніфонт від імені православних християн Волині привітав губернатора Волині Миколу Романюка зі святами та подарував перламутровий виріб Різдва Христового, котрий привіз владика зі Святої Землі.
 
Вшанування парафіян та голови облдержадміністрації відбулося під час Різдвяного Богослужіння у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька.

Губернатор у вітальному слові від імені державної влади привітав керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта.
 

Владика привітав волинян зі святом Різдва Христового і Новим Роком та побажав усім присутнім миру, злагоди і добробуту, - інформує прес-служба Волинської єпархії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 8 Січня 2010 11:05
Христос народився! Славімо його! А от який саме виріб подарували Романюку так і не зрозуміло. З фотографій цього не видно, з тексту можна зрозуміти тільки, що це щось пов'язане з Різдвом.
ViP Показати IP 8 Січня 2010 12:49
Макетик вертепу!
seal Показати IP 8 Січня 2010 14:15
До ViP/ Дякую. Я, в принципі, так і думав. Але хотілося б і фото цього виробу побачити раз про це так пишуть!
Gilmor Показати IP 8 Січня 2010 20:31
Приходив Романюк і до нашої церкви на Різдво і агітував за Тимошенко. Мав би совість. Бо обурились ті хто за Ющенка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus