USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рятувальники вчать волинян правильно грітися. ФОТО

17 Лютого 2011 16:32
Волинські рятувальники здійснюють відпрацювання в усіх населених пунктах області і навчають мешканців правилам пожежної безпеки.
Про це повідомив начальник облуправління МНС Володимир Грушовінчук, розповіли у центрі пропаганди УМНС в області.
Левова частка пожеж, переконує статистика, трапляється якраз холодної пори року. Тому у період низьких температур, каже головний рятувальник Волині, бійці МНС прямують до осель волинян, щоб вкотре нагадати протипожежні правила.
16 лютого рейдова бригада МНС працювала у селі Маяки Луцького району. Заручившись підтримкою представників сільської ради, рятувальники обійшли садиби селян, нагадуючи елементарні правила безпеки, акцентуючи увагу на очевидних огріхах у протипожежному захисті осель.
В оселі пенсіонерки Ганна Панасюк иинулого року трапилася пожежа через несправну електромережу. Вогонь знищив покрівлю та перекриття у будинку.
Нині вона запевняє, що до власної безпеки стала більш уважною.
Особливу увагу представники МНС приділили неблагополучним громадянам, багатодітним родинам, а також особам, які зловживають спиртним.
Як переконують сусіди матері чотирьох дітей Алли Бандрабури, жінка вряди-годи залишала маленьких дітей без нагляду. Сільські посадовці переконують: неодноразово бесідували з молодою матір’ю з цього приводу. Тепер жінка не залишає дітей самих.
«На території сільської ради мешкають три сім’ї, які ведуть нездоровий спосіб життя – зловживають спиртними напоями, – інформує маяківський сільський голова Ігор Ярмольський. – Порад дбати про власну безпеку ці люди дослухаються не завжди, тому доручаємо сусідам та родичам наглядати за ними».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
справедливий Показати IP 17 Лютого 2011 16:39
А хай поїдуть повчать селян десь подалі - під Білорусію, наприклад. Що там пожеж не буває? Ато все десь біля луцька катаються, вчать.
Микола Показати IP 18 Лютого 2011 08:55
Показуха, а не робота. Іншими методами треба вчити. Займайтеся своїми прямими обовязками.
Роботягам Показати IP 18 Лютого 2011 10:27
а це і є один з напрямків розумаха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus