USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Садівські дошкільнята отримали новенькі парти від «фронтовиків». ФОТО

11 Грудня 2009 13:38
«Нас не врятує система спонсорства. У господарстві країни повинен бути втілений фаховий підхід до розрахунку бюджету, та надвідповідальний підхід до його витрачання – в усіх галузях, в будь-яких сферах діяльності!», - з такими словами звернувся до представників громади селища Садів Луцького району голова партійного осередку «Фронту змін» у Волинській області Олександр Пиза.
Підтримуючи ініціативу представників громади селища Садів (Волинська область) члени громадської організації «Фронт змін» взялись допомогти місцевому дитячому садочку. Дошкільний навчальний заклад «Малятко» у селі Садів було відкрито у 1985 році, і з того часу меблі у ньому не мінялись. І ось – приємна і така потрібна дітлахам та вихователям обновка: комплект новеньких дитячих парт днями завезли у дитячий садок. Під час зустрічі із вихователями голова обласного осередку партії «Фронт змін» Олександр Пиза наголосив - «це надзвичайно важливо – повірити в те, що в нашій країни тільки ми самі здатні навести порядок, змінити існуючий устрій, і ніхто нам нічого просто так не подарує, не змінить в один день». Голова осередку Луцького району Василь Курочко зазначив: нині на усіх рівнях бракує відповідальних, авторитетних людей, і як раз саме такі люди об’єднуються нині у потужну політичну силу – «Фронт змін». «Запрошуємо прихильників до лав нашого осередку – і разом, крок за кроком ми обов’язково втілимо в життя програму нашого лідера – Арсенія Яценюка».
«Характерна риса влади – безвідповідальність» - доповнив думку колег депутат сільської ради села Садів Луцького району Ігор Члек. Боротися з цією безвідповідальністю можливо, як що громада не буда байдужа до власних проблем. «Йти в кабінети – і вимагати від представників влади виконання своїх прямих обов’язків!». 

Із вуст вихователів «Малятка» прозвучала подяка майстру – Ігору Смоляру, луцькому підприємцю, який, власне, виготовив ці парти. Крім гарного вигляду вони ще й досить зручні – є можливість регулювати висоту столика в залежності від зросту дитини.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 11 Грудня 2009 13:57
Молодець Яценюк. не словом - а ділом.
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:43
хоча б щось корисне зроблять за час передвиборної кампанії
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 14:44
До Аноніма: пригадується на минулих мерських перегонах Чернецький теж дитячі майданчики облаштовував. А толку з того?!..
seal Показати IP 11 Грудня 2009 15:18
Новенькі парти для дошкільнят - річ хороша. Питань нема. Питання в іншому - чому політичні сили згадують про благочинність лише перед черговими виборами?! Відповідь напрошується сама-собою.
seal Показати IP 11 Грудня 2009 15:22
До Юка 11 грудня, 14:43. Цілком з Вами згідний. І, зрештою, діткам, по-моєму, однаково хто їм зробив такий щедрий подарунок. Основне, що парти у них тепер нові (і навіть не кольору хакі).
Ракушняк Показати IP 11 Грудня 2009 16:56
Які ж ВОНИ всі добрі перед виборами... Але і жадні, бо роскошелились тільки на самі маленькі парти... жиди...
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 22:39
сєня, ай молодець, навіть діти з бердичівської еврейської школи позаздрять!
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 18:04
Хай хоч щось простим людям перепаде. Бо після виборів знову нічого ніхто не дасть. А так діткам вже комфортніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus