USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сапожніков до хабарництва не причетний, - Грицюк

2 Лютого 2010 18:27
Голова Волинської обласної ради, керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк стурбований ажіотажем навколо надуманої ситуації щодо звинувачень Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова.
«На чиєсь політичне замовлення сьогодні поливають брудом порядну людину – Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова. Мером міста його обирають упродовж кількох скликань поспіль, що свідчить про величезний рівень довіри і поваги до цієї особистості. Очевидно, це комусь заважає, бо останнім часом в ЗМІ з’явилася інформація про причетність Сапожнікова до корупції. Джерела походження цих пасквілів мені не відомі», - каже Анатолій Грицюк.
«Я звернувся до правоохоронних органів області - управління СБУ, УМВС, прокуратури. Всюди мене запевнили, що не мають жодних фактів, які би підтвердили причетність Сапожнікова до хабарництва. Стає зрозуміло, що наклеп на мера навмисне запущений в медіа недобросовісними політиками.
Я припускаю, що вся ця акція зорганізована Партією регіонів. Нещодавно лідер волинських регіоналів Олексанадр Башкаленко повідомив, що в Нововолинську переобрано керівника місцевого осередку Партії регіонів. Новим керманичем став Андрій Самков - депутат Нововолинської міської ради, обраний за списками Блоку Костенка-Плюща.
Я цьому дуже здивувався, оскільки Самков до цих пір допомагає у фінансуванні нашої політичної сили - Блоку Юлії Тимошенко на Волині. Зокрема, він виділяє власні кошти на видавництво нашого друкованого видання – газети «Батьківщина». Як у такому випадку Самков може перебувати в лавах Партії регіонів? Чому він розпускає ганебну і неправдиву інформацію стосовно міського голови?», - запитує спікер облради.
«Дуже хочу, щоб принципову оцінку цьому факту дали правоохоронні органи. Адже будь-які звинувачення мають бути аргументованими та підтвердженими документально. Інформація, яку поширює Самков щодо Віктора Сапожнікова – не більше, ніж «чорний піар», висмоктаний із пальця напередодні місцевих виборів партією, якій не довго бути на політичній арені», - каже Анатолій Грицюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 2 Лютого 2010 18:49
Іде Янукович.Бачить щось лежить. Помацав, взяв до рота, сплюнувІде Янукович.Бачить щось лежить. Помацав, взяв до рота, сплюнув і каже: "От блін, знову ледь у лайно не вступив"
БЮТівець Показати IP 2 Лютого 2010 22:04
А що, Грицюк працює слідчим столичного УБОЗу чи суддею? Життя покаже.
Схід Показати IP 6 Лютого 2010 07:38
Башкаленко сам засланий козачок в Партії регіонів.Привів до керівництва,крім Самкова у Нововолинську,унпіста Смолінга у Луцьку,який продасть заради власної вигоди матір рідну.Бютівці такі кадри вирощують,потім їх закидають у ПР для розвалу організації.Грицюк майстер інтриг,вчиться від Тимошенко і Кирильчука.Але це їх не врятує.Янукович по прогнозах стане Президентом і потім розбереться "хто-є-хто".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus