USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сапожніков офіційно заявив, що не брав хабарів

28 Січня 2010 13:35
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков спростував чутки про те, ніби його зловили на хабарі за виділення земельної ділянки. Мер назвав таку інформацію наклепом і провокацією.
У вівторок Віктор Сапожніков на прес-конференції зробив заяву, в якій назвав чутки про його арешт дезінформацією і наклепом. На його думку, поширення таких чуток - із розряду передвиборчих провокацій.
«Це пов’язано з тим, що не всім подобається, як проголосував Нововолинськ і яку позицію займає міський голова. Є люди, які бачать себе в кріслі мера. А для цього мене потрібно скомпрометувати будь-якими методами. Я працював і буду працювати задля громади», - зазначив Сапожніков.
Міський голова зазначив, що минулої п’ятниці, коли нібито йому «давали хабара», він був на урочистостях з нагоди Дня Соборності. В суботу брав участь у благодійному концерті, а в неділю обговорював роботу шахт із генеральним директором ДП «Волиньвугілля» Петром Солонинкою та народним депутатом Віктором Олійником, - пише Волинь-нова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковельчанин Показати IP 28 Січня 2010 14:57
Молодець мер. відмазався - і ніхто нічного не бачив
Нововолинськ Показати IP 28 Січня 2010 22:22
Всі нововолинці дружно повірили, що "руки мера нічого не крали". Ха-ха-ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus