USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шацький молокозавод – у «чорному списку» екологів

2 Лютого 2010 16:55
Спеціалісти обласної Державної екологічної інспекції оштрафували керівника «Шацького молокозаводу» через порушення законів «Про відходи» та «Про охорону атмосферного повітря». Відтак, підприємство внесли до державного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.
Як з’ясували інспектори під час перевірки, молочники не дотримуються вимог природоохоронного законодавства. Вони застосовують на виробництві аміак в холодильному обладнанні.
На молокозаводі не обліковують відходи від виробничої діяльності. Відсутній дозвіл на утворення та розміщення відходів, відсутня паспортизація пило- та газоочисного устаткування. Також відсутній спеціальний дозвіл на користування надрами з метою видобування прісних підземних вод. Порушують Кодекс України «Про надра».
На усунення виявлених порушень видано приписи. Керівника підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності, - інформує прес-служба обласної Держекоінспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вася Показати IP 2 Лютого 2010 18:26
серйозно наказали... штрафу десь аж выд 17 до 85 грн
Андрій Показати IP 2 Лютого 2010 23:29
Ознайомився з інформацією Волинськиз екологів відносно Шацького молокозаводу - ШОКОВАНИЙ! Відпочиваю на Волині 6 років - сам зі Львова. Масло купуємо весь час там. Це масло мабуть найсмачніше на Україні. А працювати там непросто, перевіряючих яй влітку так і взимку хватає. А хто спитав директора, як йому йому вдається вистояти в даний час, дати зарплату, і заплатити податки для тих же перевіряючих, щоб отримали зарплату!? Схаменіться, вас уже більше ніж собак в Україні!!!
Володя Показати IP 3 Лютого 2010 10:13
Очі стали квадратні, як прочитав на сайті: «Шацький молокозавод – у «чорному списку» екологів». А це що за «чорні списки», беріївських хиба часів? Читаю далі. «Як з”ясувалося.., застосовують на виробництві аміак в холодильному обладнанні». Люди добрі, то ж брехня, вже третій рік в роботі винятково фреон- як механік, я був залучений до встановки фреонової установки. Кажуть, директора оштрафували. В державі, де 85 контролюючих органів, 2385 видів діяльності підлягають ліцензуванню в «маленькій Індії аж чотири види, де населення за п’ять років зменшилося на мільйон, а кількість перевіряючих з 240 тисяч збільшилася ще на 50000, платити треба. Бо хто ж годуватиме «контролюючих», що розмножуються із швидкістю, завидною навіть для колорадського жука? «Екокачка» ширяє над Шацьком, струшуючи бруд із запацьканих крил. А ви, виробничники, маєте годувати усіх колорадських жуків, а ще тепер мастити голову, як відмитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus