USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Щурів на Волині травитиме партійний діяч?

21 Квітня 2010 15:09
На черговій сесії Волиньради депутати мають затвердити кандидатуру на посаду директора Волинського обласного медико-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція».
Ним має стати Євген Омельчук, який у різні роки був слухачем Вищої партійної школи при ЦК КПУ, інструктором відділу пропаганди і агітації Волинського обкому Компартії України, заступником голови Луцької райдержадміністрації, першим заступником голови Федерації профспілок Волинської області та начальником відділу головного управління Державного казначейства України у Волинській області.
Під час засідання колегії Волиньради депутат Ігор Гузь зауважив, що це вже третій кандидат, який претендує на цю посаду. Двох попередніх кандидатів Волиньрада не затвердила. Гузь повідомив присутніх, що претендент прошов вищу партійну школу. «Вчепилися в цю щурячу контору», - пролунало із залу.
Головний санітарний лікар області Наталя Янко пояснила, як утворилося підприємство «Профілактична дезінфекція». Мовляв, коли санстанція переходила від госпрозрахункового фінансування на державне, Волиньрада залишила цей відділ у своєму підпорядкуванні, тому вона і затверджує її керівника.
«Кваліфікаційний рівень директора має бути високим. Бо треба заключати договори на рік із комунальними підприємствами для профілактичної дезінфекції та дератизації», - сказала Янко.
Депутат Олег Кіндер порадив присутнім заспокоїтися і не обговорювати це питання під час засідання колегії Волинь ради. «Ще два питання , - і цей не пройде», - жартома сказав Кіндер.
У підсумку остаточну крапку у цьому питанні поставить чергова сесія Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus