USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школяр урятував пенсіонера зі Стиру

12 Травня 2010 15:24
Восьмикласник Роман Окуневич із села Сокіл Рожищенського району врятував 82-річного односельчанина, який впав у Стир.

Про це інформує офіційний сайт МНС України.

Пригода трапилася близько обіду. Школяр саме рибалив, коли до берега підійшов дідусь. Черпаючи воду, щоб напоїти коня, старенький посковзнувся й упав у річку.

Через потужний вир він ніяк не міг самотужки вибратися на берег. Йому ледве вистачало сил триматися на поверхні води, завглибшки понад три метри.

Роман кинувся на порятунок пенсіонера. За лічені секунди подолав кількаметрову відстань і допоміг літньому односельчанинові вибратися з води, підштовхуючи діда до берега.

Урятований чоловік згодом зізнався: якби не сміливий школяр, він навряд чи зумів упоратися самотужки.

«У холодній воді старенький змерз, як цуцик. І сили щомиті танули. Навіть утримуватися на поверхні води йому вартувало надлюдських зусиль», - кажуть у Центрі пропаганди ГУМНС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus