USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шустер відбирав у Луцьку «лідерів» для реаліті-шоу. ФОТО

26 Квітня 2010 09:51
На цих вихідних в обласному центрі Волині гостювали модератори «Савік Шустер Студія» у рамках проекту «Стань Лідером». В результаті дводенних змагань до Києва представляти область поїде чотири волинянина.

Близько 20 активних та амбітних молодих волинян змагалися, аби довести, що вони достойні представляти Волинь у півфіналі, що відбудеться влітку в Києві.

Перший день методом анкетування та співбесіди фахові психологи відбирали найяскравіших лідерів краю.

Другий день – випробовування командної роботи та лідерських здібностей. Шість команд – шість лідерів. Кожен з них захищає свій проект, підготовлений за п’ять годин обговорення, який може покращити суспільне життя у будь-якій запропонованій сфері.

Опісля самі ж учасники голосують за кращого лідера, який переконливо і чітко представив свою ідею.

Презентацій проектів було сім, адже Богдану Комодзинському за оригінальність проекту теж дали можливість виступити і поза конкурсом пройти у змагання лідерів.

Таким чином, до лав переможців увійшла Анна Прокопейко, яка посіла перше місце за допомогу сиротам. На запитання: «чи згодна вона залишити трирічного сина на чотири місяці перебування у реаліті-шоу» Анна сказала: «я не сама. У мене є рідні, тому мені є на кого залишити сина».

Друге місце посіла Марія Доманська (проект «Розмалюй своє місто»). Третє - розділили Ольга Богачевська (допомога сиротам) та Богдан Комодзинський (проект «Допомога в кайф»).

«Ми націлені знайти лідерів. За час кастингу ми відберемо 150 людей зі всієї України. Ми зацікавлені в пошуку талантів і хороших учасників майбутнього реаліті-шоу», - зазначив головний модератор проекту «Стань лідером» Дмитро Карпачов.

Після київського півфіналу за сценарієм проекту організатори повинні відібрати 25 лідерів, яких поселять у місто N для грандіозного соціального проекту з метою покращення суспільного життя. Саме такою є концепція нового реаліті-шоу за авторства Савіка Шустера та Дарки Чепак.

Решта учасників, яких не обрали лідерами, можуть стати джокерами Савіка Шустера, який може обрати їх окремо після перегляду відзнятого конкурсного відбору. Тому можливість потрапити у півфінал є у кожного.

У результаті чотиримісячного телевізійного проекту вийде один переможець, який виграє грант на навчання у будь-якому університеті світу.

Проте самі організатори проекту «Стань лідером» не контролюють того, чи запропоновані молоддю проекти дійсно виконуються.

«Мене дуже здивувала така активність молоді. От уявімо, ми відбираємо 150 людей – а це 150 реалізованих проектів. Але ми не слідкуємо за тим, чи вони виконуються. Це особиста справа кожного», - каже Дмитро Корпачов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Павло Показати IP 26 Квітня 2010 14:14
Із 4 переможців — 2 дівчинки з театру-студії "Гармидер" :)
Антиянек Показати IP 26 Квітня 2010 15:17
Комодзинського не беріть! То брехун і несерйозний тип
Юля Показати IP 26 Квітня 2010 21:01
Анна прокопейко моя старша сестричка!! Анюта я тобою пишаюсь!!
Богдан iNDiViDUAL Комодзинський Показати IP 27 Квітня 2010 18:32
Єдина причина по якій мене можна небрати це те що я можу перемогти!!! "Антиянек" - це людина яка мене точно незнає!!! Совітую познайомитись зі мною, поспілкуватись а тоді висловлювати свою "обєктивну" думку... Дякую за підтримку та довіру! Лідери добавляйтесь http://vkontakte.ru/topic-12594531_22667430
iNDiViDUAL Показати IP 27 Квітня 2010 18:52
Мене можна небрати тільки того, що я можу перемогти! Я радий що комусь сподобався... "Антиянек" - ти точно мене незнєш, совітую зі мною познайомитись, поспілкуватись тоді будеш висловлювати свою "обєктивну" думку... Дякую що звернула на мене увагу!))) Лідери добавляйтесь http://vkontakte.ru/topic-12594531_22667430
Ті Показати IP 9 Червня 2011 11:16
Гармидер рулить, а Комодзинський брехливий [censored]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus